Levél MAGomhoz és MIND-ÉN-KI-hez

Áldott MAGom!

A Létben oldódva létezem. MAGom MAGába olvaszt mind-ÉNkit, mind, ki ÉN vagyok. Ennél többet írnom erről lehetetlen. Harcom a világgal végére ért, hiszen elértem a világom végére, és ott minden visszatér önMAGomba. A világ MAGom vagyok. Tudatosan igyekszem minél többet az EGY-ÉNben tartózkodva létezni itt az Életben. Szavak ott már nincsenek. Talán majd összefoglalom ezen állapotot ha meg kell tennem, s ha egyáltalán lehetséges, de most a megélésben létezem.

Veletek vagyok világom végezetéig, hisz MAGomban mikor MAGamban vagyok mind-ÉNki vagyok, Az-KI VAGYok, s amikor vágyok, akkor az Életbe fejest ugrok. Hogy az örök áramlat mikor hová sodor, azt csak MAGom titka tudja, s mikor eljő ideje nekem megmutatja. Nem tudom, hogy a fizikainak KÉPzelt valóságban mikor láthatjuk EGY-MÁSban MAGunk, de én érezlek titeket Testvéreim, bennem, MAGomban léteztek.

MAGomba ölellek titeket, s bármit is kívánok Nektek, MAGomnak kívánom s MIND-ÉN-KI-nek mindazt, amire az érzékek birodalmában,  az Isteni Színjáték ezen felvonásában szüksége lehet. Semmim nincs mit adhatnék, mit küldhetnék, mit kívánhatnék, de az áldott Semmit, mind átadom MAGatoknak, hisz A Semmi álmodja hogy Minden, MIND-ÉN és MIND-ÉN-KI lehet.

egy-én.

bekes-nyari-nap

The following two tabs change content below.
FJT
Az oldalon található gondolatok mellőznek mindennemű konvencionalitást, ezért bárki olvassa őket, kérem tartsa szem előtt, hogy kinek nem inge ne vegye magára, kinek nem dolga ne járjon utána és fordítva. Írójuk nem tagja semmilyen földi szerveződésnek, vallásnak vagy spirituális irányzatnak, sem a materialista-tudományos sem a vallásos-spirituális világképet nem vallja magáénak, közléseit nem bennük értelmezi. Igyekszik ama nézőpont megjelenítésére, mely érzékeli mindkét világképet, ám valósága nem reked meg egyikben sem, hanem - azt magában foglalva de mégis meghaladva - egy teljesebb valóságkép közvetítését kísérli meg. Bármilyen esetleges áthallás, egybecsengés, más létező gondolati építményekkel nem szándékos, pusztán egy adott logikai fonál, intuitív valóságkép megjelenítésének eredménye.
FJT

Latest posts by FJT (see all)

4 hozzászólás a(z) “Levél MAGomhoz és MIND-ÉN-KI-hez” bejegyzéshez

  1. Isteni, felszabadító RÁCSodálkozások a ki nem ismerhetőre

    >>Ah, egy világ itt mindenik atom!
    Egy pontban az egészet bírhatom.
    Mélység s magasság: a parány s az ég:
    Egymást nemzé s egymásból születék.
    Egy homorú s egy domború világ:
    Boldog, ki e csodák szivébe lát!
    Kettős a lét, mindennek párja van,
    Formába tör minden határtalan.<< – Komjáthy Jenő; Mégis egy

    Kiss Dénes: Teremtés

    Én most halkan kijelentem
    hogy az istent megteremtem
    hadd gondoljon majd el engem
    tétovázót a nagy rendben

    S ha kész vagyok megteremt ő
    teremtőjét a teremtő
    ahogy az már meg van írva
    mindhalálig oda-vissza!

    • Köszönet az EGYbehangzó sorokért! Egy sor okért nem cserélném, az ilyen okos okfejtést, mely valójában oktalan. Oktalan??? De hisz az butaságot jelent nem? Igen, a relatív valóság szintjén valóban, az oktalanság a butaság szinonimája, de az abszolút valóság szintjén az OKtalanság a Lét örök állapota. Oktalannak lenni, pedig nem más mint létezni a mindenható Örökké-Valóság Köz-ÉP-ÉNben: a tökéletes Semmiben.

  2. Ki vagyok én?
    Minden vagyok,és semmi vagyok.
    Teremtő vagyok, és teremtett vagyok.
    Csepp az óceánban, óceán a cseppben.
    Egy atom a Kozmoszban,
    melyben ott van
    Minden.

    • Jocó szerint:
      2014. június 12. csütörtök – 11:51

      szulthan szerint:
      2014. június 12. csütörtök – 11:51

      Kell ennél nagyobb EGYbe-hangzás? Ennél tökéltesebb már csak MAGunk a Csend. Köszönöm MAGunknak!

Hozzászólások lehetősége itt nem engedélyezett.